Longebar i Esbjerg

Når du træder ind i Appetiit, rammer den dig med det samme: Følelsen af afslappet lækkerhed. Målet har været at skabe en loungebar, som giver dig plads til at gøre lige det, du har allermest brug for: Du kan spise en burger, en steak eller en lækker salat. Du kan drikke en øl eller en kop kaffe. Eller du kan bare tage et pusterum i en af sofaerne. Det er helt op til dig.

Her er grønt – og lækkert

Appetiit rimer på plads og planter. Selv loftet er grønt. Indretningen minder om rendyrket storby med råt street-look, messing og læder. Men der er også genbrug. Vi har for eksempel lavet et helt særligt bord ud af en gammel elevatordør i kobber, der var i bygningen, da vi byggede om. Derfor kan du nu ende med at sidde ved et bord, hvor der stritter et dørhåndtag op midt i det hele.

Vores mål er at servere Esbjergs bedste bøf og de bedste burgere. Råvarerne er lokale, og de fleste er økologiske. Oksekødet til vores steaks og bøffer kommer fra Galloway-kvæg fra den lokale slagter Theilgaard, der ligger lige om hjørnet. Lam og æg er også økologiske og kommer fra Torben Kousgaard, der driver Varde Ådal Lam.

Masser af øl og deleborde

Vi har masser af øl, hvis du er tørstig. Vi har et speciallavet 10-haners fadølsanlæg fra Carlsberg, og er du til specialøl, kan du blandt andet vælge fra hele sortimentet fra Fanø Bryghus.

Vi har spisepladser i baren og deleborde, så du kan få nye venner, imens du spiser. Og så holder vi altid mindst halvdelen af vores borde fri fra reservationer, så der er plads til dig, når du pludselig får Appetiit.